Ga naar pagina inhoud

Ongestructureerde data

Maatwerk

Standaard is niet altijd de beste oplossing

Wat je nodig hebt, bestaat niet altijd. Of nóg niet. Als je het over data hebt, leveren wij maatwerk als je dat wilt. Bekijk welke diensten we je bieden, afzonderlijk of gecombineerd. We zijn sterk in analyse, advies en data op maat.

Data analysis

Ongestructureerde data

We helpen je bij het bedenken van wélke data je precies nodig hebt. En hóe je daaraan komt. Zoeken, scrapen van sites, combineren en structureren. We bouwen jouw datasysteem voor je. Zodat je zuiver en nauwkeurig kunt targetten.

Data verrijken

Jouw databestand verrijken met meer gestructureerde data. Werkbaar, efficiënt en doeltreffend. Wij beschikken – met onze partners – over oneindig veel databronnen. Een verrijking stelt je in staat om gericht je doelen na te streven.

Datasets koppelen

Sets koppelen is maatwerk. Niet simpelweg een kwestie van databestanden mengen, maar meestal een heel proces. Verschillende systemen, exotische variabelen, ontbrekende gegevens. Wij koppelen en maken er werkbare data van.

Marktanalyse

Welke strategische beslissingen neem je? Een fysieke vestiging openen in het buitenland of aanhaken op een internationaal online platform? Laat de data spreken. In een analysetraject ondersteunen we jouw organisatiestrategie met data.

Maatwerk in maatwerk

Ambities vorm en richting geven. Daar helpen we bij in een gezamenlijk maatwerktraject. We analyseren samen hoe ‘next steps’ eruit kunnen zien. Welke data je helpt. We gaan die achterhalen en inzetten. Al onze mogelijkheden op maat stemmen we af op jouw ambities.

Data onderhoud

Van vitaal belang voor je organisatie, dat mag je van data absoluut zeggen. Met één van onze flexibele abonnementsvormen weet je zeker dat je met actuele gegevens werkt. Zonder verouderde data. Dat komt (ook) je marketingbudget ten goede.

Meer maatwerk oplossingen

RTL-Group biedt standaard heel veel oplossingen, maar ieder bedrijf is anders en heeft eigen uitdagingen. Onze experts en analisten gaan graag met je zitten om een oplossing op maat te bedenken voor jouw vraagstuk. Maak vrijblijvend een afspraak en zet ons aan het werk. 

Tevreden relaties met maatwerk oplossingen

“Onze markt is zo specifiek, daarin tegen worden onze producten bij veel verschillende branches gebruikt, door specifieke data aan onze prospects te koppelen kan het sales team veel gerichter werken”

Atlas Copco International
Werner De Meyer

“De divisie waar ik verantwoordelijk voor ben, verkoopt in een nice. Een doelgroepselectie op basis van een NACE code is te beperkt. De data specialisten van RTL-Group hebben gewenste data verrijkt, daardoor peformt ons sales team beter”

G. Adriaenssens
DHL Europe

“Met standaard data oplossingen scoort ons te team te weinig. Door het toevoegingen van specifieke informatie aan onze dataset is de conversie verbeterd”

J. Estalella
HP International

Vragen? Neem contact op

Bedrijfsnaam(Required)
(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wil je meer weten over dit onderwerp?

In ons gratis e-book staat alles helder beschreven.