Ga naar pagina inhoud

Data verrijken

1 + 1 kan 3 worden

Je hebt eigen data, verrijkt die met andere databronnen en krijgt allerlei nieuwe mogelijkheden. Je bestaande en nieuwe dataset bezorgen je kansen.

Dit betekent dataverrijking

  • Je hebt een databestand van verkopers, maar moet wel weten of product X voorradig is bij ze. We kunnen webshops crawlen en de voorraadgegevens achterhalen.
  • Je levert diensten aan dealers van automerk Z, maar wil niet merk A tot en met Y mailen. Wij kunnen jouw data met merkgegevens verrijken.
  • Voor je onderneming met kantoormeubilair zoek je goede leads. Wij verrijken bedrijfsgegevens en -oppervlak met data van het Kadaster. Zodat je weet waar een kantoorbestemming op rust en wat dus geen productie-omgeving of warehouse is.
  • Je zoekt leads voor je campagne over zonwering. Wij verrijken je dataset met gegevens van bedrijfsverzamelgebouwen. Zodat je de afzonderlijke huurders niet benadert óf de beheerders juist gericht kan targetten.
statistische data

Zo veel mogelijkheden

We hebben toegang tot een grote hoeveelheid databronnen, ook internationaal. Dat geeft heel veel mogelijkheden om slim data te verrijken zodat die nieuwe leads biedt. Simpel en effectief. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Neem contact op of plan een afspraak

Zet direct je eerste stap, maak afspraak of neem contact op met één van de specialisten van RTL-Group. Dat kan vrijblijvend